Tästä tuli sitten +/- 0 -viikko. Käytännössä vaaka pyöri niin, että onko siinä nyt nollatulos vai +100 grammaa, mutta PV-täti laittoi tuon +100 grammaa. Olen muuten huomannut, että kun vaaka ei ihan tasan tiedä kumpi 100 grammaa on menossa, niin toinen PV-täti laittaa isomman painon ja toinen pienemmän. Eihän sillä ole mitään merkitystä pidemmän tähtäimen suunnitelmissa, mutta jotenkin olisi toki ollut nytkin mukavampi katsoa sitä nollatulosta kuin plussaa ;)

Muuten tulos oli tällä viikolla ihan odotettu. Alkuviikosta tipahtikin ihan kivasti paino, mutta sitten alkoi loppuviikon mässäilyt eli meillä kävi vieraita ja töissä oli jos jonkin sortin läksiäistä ja tulojuhlaa ja vaikka mitä. Mä en vieläkään osaa kieltäytyä kakuista ja pullatarjouksista, kun niitä tulee eteen. Vaikka olisin syönyt juuri aamukahvilla pullaa, niin varmasti se menee myös iltapäiväkahvilla ja illallakin, jos joku kauppaa.

Lisäksi kävimme yksi päivä pizzalla. Niin siis, että minäkin söin pitkästä aikaa pizzaa. Tosin valitsin Kotipizzan "puolet juustosta". On siinä kaloreita vähemmän kuin normaalipizzassa. Ja tein vielä niin, että söin vain puoli pizzaa ja toisen puolen sitten seuraavana päivänä, mutta siitä huolimatta paino on tuo mikä on. Tuntuu, että "laihat" ihmiset voivat välillä herkutella ilman, että se vaikuttaa painoon mitenkään, mutta mulla pizzat ja herkut menee suoraan rasvagrammoiksi...

Ensi viikolla taas paremmalla tuloksella...