Enää huominen 2. viikon punnitukseen ja repsahdin eilen -taas- ihan totaalisesti. Jouduin hakemaan lapsen kesken päivän pois hoidosta ja meillä oli hieman kränäinen lapsi (ei loppujen lopuksi kipeä vaikka sen takia hänet kotiin hain) kotona. Syömiset meni uusiksi, koska ei kotona ollut mitään todella järkevää ruokaa, enkä lähtenyt kauppaan kävellen.

Lisäksi illaksi oli tulossa vieraita lastenvaatekutsuille ja olin tiistaina leiponut niin eikös niitä mokkapaloja yms. tullut naposteltua siinä vähän tiheästi. Nyt ne on tiiviisti pakattu pois näkyviltä, mutta jo tuo eilinen taisi tuplata PV-pisteeni. Varsinkin kun tiistaina napostelin leipoessa jo pikkuisen ja sen jälkeen päätin, että en kyllä enää. Mun kompastuskiveni on nuo leipomukset. Voisin syödä vaikka kuinka monta pullaa peräkkäin, eikä tee heikkoakaan. Mitä sitä nyt yhdestä tulee muuta kuin kiukkuiseksi?

Hieman siis jännittää tuo lauantain punnitus. Olen muuten pysynyt nätisti ruodussa mielestäni, mutta jotenkin tuo pullanhimo on nyt parina päivänä iskenyt vähän liiaksi. Tänään olen sitten yrittänyt olla kiltisti ja töissä täytin 3/4 lautasesta salaatilla ettei siihen sitten paljon muuta mahtunutkaan.