Anteeksi...

Täällä on kovasti käynyt väkeä kommentoimassa ja itse olen laiskotellut. Ihan hirveästi nyt tuntuu, että motivaatio on ollut hukassa. En ole ehtinyt Painonvartijoihin ja muutenkin on vähän ollut työntäyteistä elämää.

MIES teki meillä melkoisen yllätyksen kuukausi sitten ja osti Nintendo Wiin. Ensin meinasin, että pitääkö meillä nyt vielä sekin pelikone olla, eikö niitä ole jo ihan tarpeeksi, mutta mutta... 4 viikkoa alkaa olla kohta mennyt ja meikätyttö on "wiipottanut" päivittäin. Siis olen löytänyt liikuntalajin, joka innostaa =) Aivan uskomatonta hikijumppaa sillä pystyy tekemään. Selvyydeksi siis, että meillä on siihen se Wii Fit -lauta ja jumppaohjelma. Se on aivan ehdoton. Kallis kyllä kun mikä, mutta siitä huolimatta hintansa arvoinen. Eiköhän sitä ole painonhallintalaitteena mainostettukin.

Meillä siis "wiipottaa" koko perhe pienemmästä miehestä lähtien. Hänellä tosin on tavoite plus- eikä miinus-merkkinen kun menee hieman matkaa miinuskäyrillä (opettaisikohan tuo äitiäänkin syömään oikein?)

Pienin askelin siis eteenpäin... ehkä tästä taas menen vaa'allekin joku päivä. Tällä hetkellä vaaka näyttää (ainakin Wii-vaaka) jotain 117,5 kg paikkeilla...