Menihän se viikko ja ihan kohtuullisesti.

Sain onneksi pois lähes kokonaan tuon edellisviikon plussan ja tästä taas jatketaan alaspäin. Motivaatio toipuu, mutta hitaanlaisesti. Herkkuja tuli syötyä viime viikolla tammikuuta enemmän ja kyllähän se näkyy tuloksissa. Tällä viikolla yritän kovasti palata ruotuun ja päästä taas kiinni oikeasta ruokailurytmistä.

Eilen oli ensimmäinen todella keväisen talvipäivän tuntuinen päivä. Aurinko paistoi ja linnut lauloivat - helmikuussa! Siis tällaisia päiviä oli joku aika sitten vasta huhtikuussa. Niin se maailma muuttuu.

PV-urani taas alettua olen törmännyt moneen tuttuun, jotka ovat myös enemmän ja vähemmän PV-uralla. Ja moniin uusiin tuttavuuksiin. Jännä todeta, että se ei näy tosiaankaan esim. töissä ulospäin, että käyn PV:ssä - niin hämmästyneitä moni on ollut saadessaan tietää asiasta "vahingossa". Tällä kertaa en ole kauheasti mainostanut asiaa paitsi kotipiireissä - muut näkee sitten tulokset kun on tarpeen.

Viikonlopun aikana tuli loihdittua myös uusi look muuten. Kävin kampaajalla ja annoin "lähes" vapaat kädet, joten nyt mulla on lyhyemmän hiukset kuin pitkään pitkään aikaan ja hieman kiharaa, ihan kiva malli. Itse tykkäsin ja kotona miesväki vielä tunnisti, niin kaikki on hyvin...