JIPII!

Vähän jo huolestutti tuo viime viikkoinen 100 gramman pudotus, mutta nyt päästiin taas asiaan. Painonvartijoiden vaaka näytti tänään ryhmässä taas reilua pudotusta. Koko ryhmän keskimääräinen pudotus oli tällä viikolla 900 grammaa.

Kuten näissä "lastenkerhoissa" on tapana, Painonvartijoista saa nykyään tähtitarran omaan jäsenkirjaansa aina 3 kilon pudotuksen jälkeen. Yksi tarra on jo ja toinen häämöttää 300 gramman päässä. Kun olen saanut 4 tarraa kerättyä, olen päässyt ensimmäiseen tavoitteeseeni: painostani on kadonnut 10%. En nyt muista kuinka paljon, mutta jonkin verran 10% painonpudotuksen piti vähentää diabetesriskiä (joka sukurasitteena on mulla todellinen riski, raskausdiabetes oli jo poikaa odottaessa) sekä muita tauteja.

Poika on parantunut ja oli jo perjantaina hoidossa. Tänään hän meni sitten mummulaan yökylään ja Painonvartijoiden jälkeen kävimme miehen kanssa syömässä ravintolassa ja leffassa. Onnistuin mielestäni ravintolassa täydellisesti:

  • light colaa
  • naudan pihvi joustaja-annoksena (maustevoi pois-pois pihvistä)
  • riisiä joustaja-annoksena
  • salaattia kevytkastikkeella

Leffassa yleensä meillä on iso pussi (säkki?) karkkeja. Ostin nyt pari sokeritonta Tuttifrutti-tikkaria. Maistuivat ihan hyvältä ja mikä parasta - kestivät kauan. Eli karkkipussi olisi sisältänyt useita PV-pisteitä, vähintäänkin 10 ja kaksi tikkari = 1 piste :)

Ja sitten tickerin päivitys:

weight.png